Negatíva kapustovej polievky na chudnutie

Kapustová polievka na chudnutie síce prináša rýchle chudnutie už za pár dní, ale viete však niečo o negatívach tejto diéty? Počas diéty budete jesť prevažne kapustovú polievku. Väčšina ľudí, ktorí držali túto diétu sa zhodnú v jednom. Je veľmi jednotvárna a nezáživné, čo sa týka prijímaného jedla.

Kapustová diéta zakazuje chlieb, cestoviny a ďalšie produkty z obilia, rovnako aj syr. Len 2 dni môžete jesť mäso. Je veľmi ťažké si udržať motiváciu, keď celé dni jete len kapustovú polievku a ovocie. Ďalším negatívom, ktoré vás stretne pri držaní kapustové diéty je, že sa vám môžu objaviť zažívacie ťažkosti. Veľká plynatosť nie je príjemná asi pre nikoho. Kapustová diéta svojim jednotvárnym lístkom, ktorý zakazuje konzumácia väčšiny potravín, nie je nutrične vyvážená a môže spôsobiť zdravotné komplikácie.

1 thoughts on “Negatíva kapustovej polievky na chudnutie

  1. Kapustová polievka zohráva v chudnutí významnú úlohu. Mnoho ľudí ju vyskúšalo a dosiahlo uspokojivé výsledky. Netreba to však s diétami preháňať a doplniť do denného režimu pohyb a pitný režim. Podobne ako pri každej diéte, treba sa vopred poradiť so svojim lekárom alebo výživovým poradcom.

Pridaj komentár